Komentáře

1 Kateřina Černá | E-mail | Web | 28. července 2012 v 0:22 | Reagovat

Tenhle make-up znám, ale ještě jsem neměla příležitost ho vyzkoušet. Díky tvé recenzi o tom ale začínám uvažovat. :)

2 Chanel Parker | 28. července 2012 v 1:13 | Reagovat

Taky ho mám v taštičce a jsem s ním naprosto spokojená

3 Nicol | Web | 28. července 2012 v 7:36 | Reagovat

Vypadá pěkně :)

4 justine-potter | 28. července 2012 v 11:40 | Reagovat

asi ho zkusím 8-O

5 Haaanííík-Batty Lady | Web | 28. července 2012 v 11:53 | Reagovat

Páni! Mohla bych popřemýšlet o jeho koupi když ej tak uzasný jak píšeš, co to tak čtu :)
A na fotce je to sakra rozdíl! :)

6 Luc | 28. července 2012 v 13:18 | Reagovat

Opravdu uvažuji o koupi už delší dobu. Chci se zeptat, tu 213 máš z internetu nebo drogerie? Já se po něm jednou dívala a měli tam 214 tak by mě zajímalo jestli by mohla být v drogerce k dostání i 213. Jsem docela světlá ale tahle se mi zdá být ideální. Mimochodem,myslíš že by s ním šli zakrýt i pihy?:D..

7 Dendomačiatko | Web | 28. července 2012 v 15:25 | Reagovat

Je fakt, že zakryje všetko, ale na mojej zmiešanej až mastnej pleti sa spáva divne, robí mapy, šupinkatí, lezie do mimických vrások... Preto ho miešam buď s nejakým ľahkým krémom alebo tekutým makeupom. Čo sa mi najviac páči sú práve odtiene, ja mám 208 a to je skoro ako vápno, konečne niekto myslel aj na ,,Snehulienky" :D

8 aŇA | Web | 28. července 2012 v 17:25 | Reagovat

Slyšela jsem že je super a asi doopravdy je :-)

9 Kestrin Coleridge | Web | 28. července 2012 v 21:36 | Reagovat

[6]: 213 mám z drogerie... :) ale nevím jestli bude tento odstín i ve vaší, je fakt těžko k dostání :/. jinak píšou, že zakryje i tetování, takže určitě ano :)

10 Sweet-Honey ® | Web | 28. července 2012 v 23:43 | Reagovat

Mě se líbí jenom Niall nic víc :D

11 Andrea Bone | E-mail | Web | 30. července 2012 v 9:51 | Reagovat

Mám ho a jsem s ním spokojená. Mám rozšířené póry, které bezvadně zakryje.

12 MELON-Fashion | E-mail | Web | 30. července 2012 v 19:01 | Reagovat

Mě se to víc líbí před nanesením make-upu ;)

13 Tekkna | 14. září 2012 v 18:11 | Reagovat

Nevím co je na něm těžko k dostání. Dmko plný regály, Teta to samý...213 jsem kupovala dnes v Dm. A meli tam aj 214,215,221.
Ale jinak máš pravdu. Je vyborný. První nanesení a jsem unešena. Tohle je TEN make up ktery jsem cely zivot hledala ;)

14 Arya | Web | 5. prosince 2012 v 21:11 | Reagovat

pěkný článek :-) já miluju líčení, make-upy a vše kolem toho.

jestli můžu doporučit z vlastní zkušenosti, tak nejlepší make-upy, jaké jsem kdy zkoušela jsou od kosmetiky Artdeco http://artdeco.bg.cz/

kupuju je už dlouho a neměnila bych ani za nic :-) používají je i vizážisti, protože jsou super kvalitní a líčí se s tim miss a přehlídky :-)

15 Anne Smitten | 3. ledna 2013 v 17:55 | Reagovat

na mě je hodně tmavý a světlejší sem sehnala jen z internetu jinak mi hodně vyhovuje (krom té dostupnosti)

16 you-think | Web | 3. ledna 2013 v 17:59 | Reagovat

Opravdu stojí tak málo? Většinou ty kvalitní makeupy stojí hodně a ty nekvalitní třeba i 169..to je divný, ale článek se mi moc líbí a blog..super :P

17 Recenzuju.blog.cz | E-mail | Web | 6. ledna 2013 v 22:00 | Reagovat

Tohoto make-upu jsem si všimla, ale nikdy jsem mu nevěnovala nějakou pozornost, myslím, že teď by se to mohlo změnit ;-))

18 Eva | Web | 17. března 2013 v 15:15 | Reagovat

už jsem na něj přečetla hodně recenzí, tak už abych si ho taky koupila :)

19 sanuli | E-mail | 15. května 2013 v 16:16 | Reagovat

holki nevíte kde se dá sehnat v šumperku v jaké drogerce a zdali ho tam vubec maji?

20 ludmila | E-mail | Web | 11. března 2014 v 11:31 | Reagovat

Vůbec jsem nevěděla, co má pleť potřebuje, tak jsem navštívila studio v Praze- kosmetika Praha http://fymc.cz/ , tam mi hodně poradili, tak to zkuste také. Od té doby ani jeden pupínek 8-)

21 Lucie | E-mail | 9. dubna 2014 v 20:56 | Reagovat

takže s tímto make-upem mohu normálně v létě i do bazénu nebo se prostě celkově koupat? :-)

22 bára | 10. dubna 2014 v 16:05 | Reagovat

Chtělabych se zeptat, jaký odstín je vhodný pro velmi světlou plet. všechny make-upy které jsem doposud měla byli vždycky moc tmaví.. :)

23 A. | E-mail | Web | 13. července 2015 v 20:06 | Reagovat

pooužívám, ale možná je dobré zmínit, že se nehodí k suché pleti, vysušuje, dělá šupinky a celkově se mu teď delší dobou snažím vyhýbat, protože mám nějakou citlivou pleť. Ale mám ho už přes rok (nebo ještě dýl??) a zdá se jakoby neubýval :-D

24 Šárka | Web | 25. září 2015 v 22:39 | Reagovat

Také používám a velmi často. Ale protože je tak hutný, bohužel se nehodí pro problematickou pleť s akné.

Kryje ale suprově, takže minimálně jako korektor na kruhy pod očima a pupínky nemá konkurenci (jen je škoda, že neni i jako korektor v tyčince, protože se roztírá dost do okolí)

Vzhledem k tomu, že jsem se s ním hodně líčila na profi focení, tak bych jenom upozornila že může způsobovat potíže suché pleti anebo ji dráždit,jak už psal někdo přede mnou.

Teď jsem přešla na lehčí makeupy od Essence, jsou lehoulinké a pleť na tvářích může dýchat.

25 Lssdvdmoipsy | E-mail | Web | 24. ledna 2018 v 21:42 | Reagovat

generic viagra sale
http://viasergeneric.com/
viagra drug store
<a href=http://viasergeneric.com/>viagra generic</a> OK’

26 Lssdvdmoipsy | E-mail | Web | 24. ledna 2018 v 22:07 | Reagovat

canada viagra
http://viasergeneric.com/
free viagra sample pack
<a href=http://viasergeneric.com/>cheap viagra</a> OK’

27 Vecuunsaby | E-mail | Web | 26. ledna 2018 v 17:31 | Reagovat

viagra wholesale
<a href=http://viasergeneric.com/>order viagra</a>
herbal viagra alternative
<a href="http://viasergeneric.com/">viagra sale</a>  OK’

28 Ecfvunsaby | E-mail | Web | 28. ledna 2018 v 3:54 | Reagovat

viagra wholesale http://viasergeneric.com/  OK’

29 Ecfvunsaby | E-mail | Web | 30. ledna 2018 v 4:03 | Reagovat

brand viagra medicine http://viasergeneric.com/  OK’

30 Ecfvunsaby | E-mail | Web | 30. ledna 2018 v 4:31 | Reagovat

viagra forum http://viasergeneric.com/  OK’

31 Rokcoelty | E-mail | Web | 30. ledna 2018 v 17:25 | Reagovat

viagra on line http://genericonlineviaqra.com/ ok’

32 MhtErorry | E-mail | Web | 1. února 2018 v 19:30 | Reagovat

OK’ https://cashadvanceonline.us.org/
online loans for bad credit <a href="https://cashadvanceonline.us.org/">best payday loans</a>

33 MhtErorry | E-mail | Web | 2. února 2018 v 1:57 | Reagovat

OK’ https://cashadvanceonline.us.org/
quick low interest payday loan <a href="https://cashadvanceonline.us.org/">instant payday loans</a>

34 OmcCunda | E-mail | Web | 8. února 2018 v 6:14 | Reagovat

OK’
<a href="https://365paydayloan.org/"> faxless payday loan</a>
loans online fast approval https://365paydayloan.org/ -  hassle free payday loans

35 LdfWrato | E-mail | Web | 9. února 2018 v 22:43 | Reagovat

Hello! All!  <a href="http://genericviaser.com/">generic viagra</a> buy viagra usa <a href=http://genericviaser.com/>viagra</a> ok’

36 LbdErelo | E-mail | Web | 14. února 2018 v 19:24 | Reagovat

OK’
<a href="https://writebusinessplan.us.com/">get business plan</a>
master thesis writing service
https://writebusinessplan.us.com/ - get business plan

37 FbjEmpaw | E-mail | Web | 15. února 2018 v 3:46 | Reagovat

Hello! All! <a href="https://writeresearchpaper.us.com/">write my paper</a> <a href=https://writeresearchpaper.us.com/>essay papers</a> ok’

38 Bdcbriff | E-mail | Web | 17. února 2018 v 9:43 | Reagovat

https://writingbusinessplan.us.com/
writing paper for college students
<a href="https://writingbusinessplan.us.com/">sample business plan</a>
OK’

39 GbcOrecy | E-mail | Web | 19. února 2018 v 16:26 | Reagovat

<a href="https://loanonline.us.org/">payday loans no credit check</a>
cash back payday loans <a href="https://loanonline.us.org/">loans online</a>
OK’

40 Pplcoelty | E-mail | Web | 3. března 2018 v 15:38 | Reagovat

<a href="http://erectiledysfunctionmedicationpills.com/">erectile dysfunction cures</a>
generic viagra rx
<a href="http://erectiledysfunctionmedicationpills.com/">erectile dysfunction clinics</a> OK’

41 Fnaabigh | E-mail | Web | 6. března 2018 v 20:17 | Reagovat

Hi!
<a href="http://viagraazmhj.com/">buy viagra</a>
viagra prescriptions
<a href=http://viagraazmhj.com/>viagra price</a>  OK’

42 Hnbwaync | E-mail | Web | 28. března 2018 v 22:30 | Reagovat

viagra price comparison
<a href=http://vigraviagra.com/>viagra pills</a>
viagra soft tabs online
<a href="http://vigraviagra.com/">viagra generic</a> OK’

43 bsdfDyeri | E-mail | Web | 14. dubna 2018 v 12:23 | Reagovat

buy online viagra <a href="http://viagapharmaked.com/#">viagra cost</a> viagra cheapest <a href=http://viagapharmaked.com/#>viagra overnight</a> OK’

44 bgfDyeri | E-mail | Web | 15. dubna 2018 v 14:53 | Reagovat

generic viagra sildenafil <a href="http://loviagraosn.com/#">cheapest brand viagra</a> best generic viagra <a href=http://loviagraosn.com/#>buy cheap viagra online</a> OK’

45 btdBobre | E-mail | Web | 26. dubna 2018 v 3:19 | Reagovat

natural viagra substitutes <a href="http://officialsaintsnflproshop.com/#">buy viagra online</a> generic viagra rx viagra samples

46 dbaEmpaw | E-mail | Web | 27. dubna 2018 v 0:09 | Reagovat

brand viagra <a href="http://download4os.com/#">generic viagra 50mg</a> viagra shipped overnight <a href=http://download4os.com/#>effects of viagra</a>

47 nsafErorry | E-mail | Web | 27. dubna 2018 v 13:49 | Reagovat

https://ttsitworldwide.com/
low interest rate personal loans <a href="https://ttsitworldwide.com/">nevada payday loans online</a>

48 nfsErorry | E-mail | Web | 2. května 2018 v 3:36 | Reagovat

quick loan online <a href="https://onlinepaydayloan.us.org/#">loans online</a> canada payday loans <a href="https://onlinepaydayloan.us.org/#">payday loans</a>

49 vplExcede | E-mail | Web | 9. května 2018 v 1:45 | Reagovat

viagra online discount <a href="http://canadiannowv.com/#">effects side viagra</a> viagra dosing <a href="http://canadiannowv.com/#">free sample of viagra</a>

50 brdAdvet | E-mail | Web | 26. května 2018 v 0:55 | Reagovat

new viagra <a href="https://aluixnetwork.com/#">viagra online</a> buy viagra new york <a href=https://aluixnetwork.com/#>viagra cheap online</a>

51 nfkabrah | E-mail | Web | 8. června 2018 v 2:49 | Reagovat

generic viagra online pharmacy <a href="http://viagracefo.com/#">viagra for sale</a> discount viagra online <a href=http://viagracefo.com/#>order viagra</a>

52 hfuAdvet | E-mail | Web | 8. června 2018 v 6:24 | Reagovat

viagra <a href="http://sexviagen.com/#">viagra reviews</a> discount generic viagra <a href=http://sexviagen.com/#>viagra order</a>

53 ploodone | E-mail | Web | 8. června 2018 v 15:51 | Reagovat

buy viagra canada <a href="http://menedkkr.com/#">viagra how it works</a> viagra prescription <a href="http://menedkkr.com/#">viagra generic</a>

54 nfsAdvet | E-mail | Web | 10. června 2018 v 0:21 | Reagovat

viagra soft pills <a href="https://holidayrentallorgues.com/">viagra cheap</a> viagra use <a href=https://holidayrentallorgues.com/>buy viagra professional</a>

55 xbcodone | E-mail | Web | 12. června 2018 v 21:32 | Reagovat

ameriloan payday loans <a href="https://onlineloan.us.org">online loan</a> loans online fast approval <a href="https://onlineloan.us.org">loans online</a>

56 lllabrah | E-mail | Web | 15. června 2018 v 14:03 | Reagovat

viagra sale online <a href="http://genericonlineviaqra.com/"> buy generic viagra</a> viagra online no prescription <a href=http://genericonlineviaqra.com> generic viagra online</a>

57 nnrAdvet | E-mail | Web | 17. června 2018 v 0:23 | Reagovat

cialis generic <a href="http://fundeconp.org/">cialis online</a> cialis without prescription <a href=http://fundeconp.org/>online cialis</a>

58 aaqAdvet | E-mail | Web | 17. června 2018 v 22:00 | Reagovat

cialis pill <a href="http://besiktasboschservis.com/">buy cialis online</a> cialis 5mg <a href=http://besiktasboschservis.com/>buy cialis</a>

59 nnaabrah | E-mail | Web | 18. června 2018 v 6:16 | Reagovat

tadalafil generic <a href="http://genericcialls.com/"> п»їcialis soft tabs</a> purchase cialis <a href=http://genericcialls.com/> cialis online generic</a>

60 dfgodone | E-mail | Web | 18. června 2018 v 20:55 | Reagovat

viagra online pharmacy <a href="http://viagranerrds.com/ ">cheap viagra online</a> best price viagra <a href="http://viagranerrds.com">generic viagra</a>

61 fnsAdvet | E-mail | Web | 21. června 2018 v 2:22 | Reagovat

generic viagra sildenafil <a href="https://holidayrentallorgues.com/">viagra for sale</a> purchase viagra online <a href=https://holidayrentallorgues.com/>buy discount viagra online</a>

62 nssQueds | E-mail | Web | 25. června 2018 v 1:20 | Reagovat

non prescription cialis <a href="http://hitcialisosn.com/">tadalafil liquid</a> cialis tadalafil <a href="http://hitcialisosn.com/">tadalafil cialis</a>

63 dhcAdvet | E-mail | Web | 3. července 2018 v 1:16 | Reagovat

side effects of viagra <a href="http://viagapharmaked.com/">buy generic viagra</a> pfizer viagra <a href=http://viagapharmaked.com/>generic viagra names</a>

64 hhrsoyNc | E-mail | Web | 17. července 2018 v 3:37 | Reagovat

viagra tablets <a href="http://buyviagrajayvc.com/">cheap viagra</a> order viagra online <a href="http://buyviagrajayvc.com/">online viagra</a>

65 gwrWrato | E-mail | Web | 17. července 2018 v 5:30 | Reagovat

non prescription cialis <a href="http://cialisonlinekmds.com/">cialis no prescription</a> cialis coupon <a href="http://cialisonlinekmds.com/">order cialis</a>

66 khgfWrato | E-mail | Web | 24. července 2018 v 13:16 | Reagovat

buy viagra online at <a href="http://viagapharmaked.com/#">buy viagra</a> viagra sale online <a href="http://viagapharmaked.com/#">viagra pills</a>

67 MirkaNupe | E-mail | Web | 26. července 2018 v 13:09 | Reagovat

Peels help to escape from of all old deficiencies dermatological layer. Procedures effective at any time, suitable for skin layer of any type. After superficial peeling disappear minor wrinkles, skin area turns out smooth, without wrinkles. Rehabilitation – 3 days. The middle peeling efficiently struggles wrinkles (expression, old, smoothing hardly noticeable pits, removes age spots.
Rehabilitation – 7 days. Deep peeling conducting in the beauty hospitals. This is very efficient procedure, although requires long term adaptation – about month.
<a href=http://chemicalpeel.in/chemical-peel-before-and-after>chemical peel before after</a>

68 nsxTrill | E-mail | Web | 29. července 2018 v 22:10 | Reagovat

generic cialis <a href="https://www.fundeconp.org/#">cialis brand</a> cialis tadalafil <a href=https://www.fundeconp.org/#>cialis soft</a>

69 Kulhevy | E-mail | Web | 12. srpna 2018 v 19:22 | Reagovat

Seal armpit delivers inconvenience, aches. to Postpone trip in the hospital should not. Bulge under the muscle cavity may turn out to be dangerous disease. But often it is result frequent use deodorants, non-compliance conditions personal hygiene, intense sweating. Inflammation triggers a close blouse, polluted razor-affiliation, the infection.
<a href=http://armpit.info/a-painful-lump-in-the-armpit>large lump under armpit</a>  
Compaction under the arm, inflammation, lump becoming hot? This is the boil that should operated on, after that take antibiotics. first stage treat ointments, antibacterial drugs. When the ailment is started, shown surgery.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.