Komentáře

1 Kateřina Černá | E-mail | Web | 28. července 2012 v 0:22 | Reagovat

Tenhle make-up znám, ale ještě jsem neměla příležitost ho vyzkoušet. Díky tvé recenzi o tom ale začínám uvažovat. :)

2 Chanel Parker | 28. července 2012 v 1:13 | Reagovat

Taky ho mám v taštičce a jsem s ním naprosto spokojená

3 Nicol | Web | 28. července 2012 v 7:36 | Reagovat

Vypadá pěkně :)

4 justine-potter | 28. července 2012 v 11:40 | Reagovat

asi ho zkusím 8-O

5 Haaanííík-Batty Lady | Web | 28. července 2012 v 11:53 | Reagovat

Páni! Mohla bych popřemýšlet o jeho koupi když ej tak uzasný jak píšeš, co to tak čtu :)
A na fotce je to sakra rozdíl! :)

6 Luc | 28. července 2012 v 13:18 | Reagovat

Opravdu uvažuji o koupi už delší dobu. Chci se zeptat, tu 213 máš z internetu nebo drogerie? Já se po něm jednou dívala a měli tam 214 tak by mě zajímalo jestli by mohla být v drogerce k dostání i 213. Jsem docela světlá ale tahle se mi zdá být ideální. Mimochodem,myslíš že by s ním šli zakrýt i pihy?:D..

7 Dendomačiatko | Web | 28. července 2012 v 15:25 | Reagovat

Je fakt, že zakryje všetko, ale na mojej zmiešanej až mastnej pleti sa spáva divne, robí mapy, šupinkatí, lezie do mimických vrások... Preto ho miešam buď s nejakým ľahkým krémom alebo tekutým makeupom. Čo sa mi najviac páči sú práve odtiene, ja mám 208 a to je skoro ako vápno, konečne niekto myslel aj na ,,Snehulienky" :D

8 aŇA | Web | 28. července 2012 v 17:25 | Reagovat

Slyšela jsem že je super a asi doopravdy je :-)

9 Kestrin Coleridge | Web | 28. července 2012 v 21:36 | Reagovat

[6]: 213 mám z drogerie... :) ale nevím jestli bude tento odstín i ve vaší, je fakt těžko k dostání :/. jinak píšou, že zakryje i tetování, takže určitě ano :)

10 Sweet-Honey ® | Web | 28. července 2012 v 23:43 | Reagovat

Mě se líbí jenom Niall nic víc :D

11 Andrea Bone | E-mail | Web | 30. července 2012 v 9:51 | Reagovat

Mám ho a jsem s ním spokojená. Mám rozšířené póry, které bezvadně zakryje.

12 MELON-Fashion | E-mail | Web | 30. července 2012 v 19:01 | Reagovat

Mě se to víc líbí před nanesením make-upu ;)

13 Tekkna | 14. září 2012 v 18:11 | Reagovat

Nevím co je na něm těžko k dostání. Dmko plný regály, Teta to samý...213 jsem kupovala dnes v Dm. A meli tam aj 214,215,221.
Ale jinak máš pravdu. Je vyborný. První nanesení a jsem unešena. Tohle je TEN make up ktery jsem cely zivot hledala ;)

14 Arya | Web | 5. prosince 2012 v 21:11 | Reagovat

pěkný článek :-) já miluju líčení, make-upy a vše kolem toho.

jestli můžu doporučit z vlastní zkušenosti, tak nejlepší make-upy, jaké jsem kdy zkoušela jsou od kosmetiky Artdeco

kupuju je už dlouho a neměnila bych ani za nic :-) používají je i vizážisti, protože jsou super kvalitní a líčí se s tim miss a přehlídky :-)

15 Anne Smitten | 3. ledna 2013 v 17:55 | Reagovat

na mě je hodně tmavý a světlejší sem sehnala jen z internetu jinak mi hodně vyhovuje (krom té dostupnosti)

16 you-think | Web | 3. ledna 2013 v 17:59 | Reagovat

Opravdu stojí tak málo? Většinou ty kvalitní makeupy stojí hodně a ty nekvalitní třeba i 169..to je divný, ale článek se mi moc líbí a blog..super :P

17 Recenzuju.blog.cz | E-mail | Web | 6. ledna 2013 v 22:00 | Reagovat

Tohoto make-upu jsem si všimla, ale nikdy jsem mu nevěnovala nějakou pozornost, myslím, že teď by se to mohlo změnit ;-))

18 Eva | Web | 17. března 2013 v 15:15 | Reagovat

už jsem na něj přečetla hodně recenzí, tak už abych si ho taky koupila :)

19 sanuli | E-mail | 15. května 2013 v 16:16 | Reagovat

holki nevíte kde se dá sehnat v šumperku v jaké drogerce a zdali ho tam vubec maji?

20 ludmila | E-mail | Web | 11. března 2014 v 11:31 | Reagovat

Vůbec jsem nevěděla, co má pleť potřebuje, tak jsem navštívila studio v Praze- kosmetika Praha , tam mi hodně poradili, tak to zkuste také. Od té doby ani jeden pupínek 8-)

21 Lucie | E-mail | 9. dubna 2014 v 20:56 | Reagovat

takže s tímto make-upem mohu normálně v létě i do bazénu nebo se prostě celkově koupat? :-)

22 bára | 10. dubna 2014 v 16:05 | Reagovat

Chtělabych se zeptat, jaký odstín je vhodný pro velmi světlou plet. všechny make-upy které jsem doposud měla byli vždycky moc tmaví.. :)

23 A. | E-mail | Web | 13. července 2015 v 20:06 | Reagovat

pooužívám, ale možná je dobré zmínit, že se nehodí k suché pleti, vysušuje, dělá šupinky a celkově se mu teď delší dobou snažím vyhýbat, protože mám nějakou citlivou pleť. Ale mám ho už přes rok (nebo ještě dýl??) a zdá se jakoby neubýval :-D

24 Šárka | Web | 25. září 2015 v 22:39 | Reagovat

Také používám a velmi často. Ale protože je tak hutný, bohužel se nehodí pro problematickou pleť s akné.

Kryje ale suprově, takže minimálně jako korektor na kruhy pod očima a pupínky nemá konkurenci (jen je škoda, že neni i jako korektor v tyčince, protože se roztírá dost do okolí)

Vzhledem k tomu, že jsem se s ním hodně líčila na profi focení, tak bych jenom upozornila že může způsobovat potíže suché pleti anebo ji dráždit,jak už psal někdo přede mnou.

Teď jsem přešla na lehčí makeupy od Essence, jsou lehoulinké a pleť na tvářích může dýchat.

25 Lssdvdmoipsy | E-mail | Web | 24. ledna 2018 v 21:42 | Reagovat

generic viagra sale

viagra drug store
<a href= generic</a> OK’

26 Lssdvdmoipsy | E-mail | Web | 24. ledna 2018 v 22:07 | Reagovat

canada viagra

free viagra sample pack
<a href= viagra</a> OK’

27 Vecuunsaby | E-mail | Web | 26. ledna 2018 v 17:31 | Reagovat

viagra wholesale
<a href= viagra</a>
herbal viagra alternative
<a href=" sale</a>  OK’

28 Ecfvunsaby | E-mail | Web | 28. ledna 2018 v 3:54 | Reagovat

viagra wholesale

29 Ecfvunsaby | E-mail | Web | 30. ledna 2018 v 4:03 | Reagovat

brand viagra medicine

30 Ecfvunsaby | E-mail | Web | 30. ledna 2018 v 4:31 | Reagovat

viagra forum

31 Rokcoelty | E-mail | Web | 30. ledna 2018 v 17:25 | Reagovat

viagra on line ok’

32 MhtErorry | E-mail | Web | 1. února 2018 v 19:30 | Reagovat

OK’
online loans for bad credit <a href=" payday loans</a>

33 MhtErorry | E-mail | Web | 2. února 2018 v 1:57 | Reagovat

OK’
quick low interest payday loan <a href=" payday loans</a>

34 OmcCunda | E-mail | Web | 8. února 2018 v 6:14 | Reagovat

OK’
<a href=" faxless payday loan</a>
loans online fast approval -  hassle free payday loans

35 LdfWrato | E-mail | Web | 9. února 2018 v 22:43 | Reagovat

Hello! All!  <a href=" viagra</a> buy viagra usa <a href= ok’

36 LbdErelo | E-mail | Web | 14. února 2018 v 19:24 | Reagovat

OK’
<a href=" business plan</a>
master thesis writing service
- get business plan

37 FbjEmpaw | E-mail | Web | 15. února 2018 v 3:46 | Reagovat

Hello! All! <a href=" my paper</a> <a href= papers</a> ok’

38 Bdcbriff | E-mail | Web | 17. února 2018 v 9:43 | Reagovat


writing paper for college students
<a href=" business plan</a>
OK’

39 GbcOrecy | E-mail | Web | 19. února 2018 v 16:26 | Reagovat

<a href=" loans no credit check</a>
cash back payday loans <a href=" online</a>
OK’

40 Pplcoelty | E-mail | Web | 3. března 2018 v 15:38 | Reagovat

<a href=" dysfunction cures</a>
generic viagra rx
<a href=" dysfunction clinics</a> OK’

41 Fnaabigh | E-mail | Web | 6. března 2018 v 20:17 | Reagovat

Hi!
<a href=" viagra</a>
viagra prescriptions
<a href= price</a>  OK’

42 Hnbwaync | E-mail | Web | 28. března 2018 v 22:30 | Reagovat

viagra price comparison
<a href= pills</a>
viagra soft tabs online
<a href=" generic</a> OK’

43 bsdfDyeri | E-mail | Web | 14. dubna 2018 v 12:23 | Reagovat

buy online viagra <a href=" cost</a> viagra cheapest <a href= overnight</a> OK’

44 bgfDyeri | E-mail | Web | 15. dubna 2018 v 14:53 | Reagovat

generic viagra sildenafil <a href=" brand viagra</a> best generic viagra <a href= cheap viagra online</a> OK’

45 btdBobre | E-mail | Web | 26. dubna 2018 v 3:19 | Reagovat

natural viagra substitutes <a href=" viagra online</a> generic viagra rx viagra samples

46 dbaEmpaw | E-mail | Web | 27. dubna 2018 v 0:09 | Reagovat

brand viagra <a href=" viagra 50mg</a> viagra shipped overnight <a href= of viagra</a>

47 nsafErorry | E-mail | Web | 27. dubna 2018 v 13:49 | Reagovat


low interest rate personal loans <a href=" payday loans online</a>

48 nfsErorry | E-mail | Web | 2. května 2018 v 3:36 | Reagovat

quick loan online <a href=" online</a> canada payday loans <a href=" loans</a>

49 vplExcede | E-mail | Web | 9. května 2018 v 1:45 | Reagovat

viagra online discount <a href=" side viagra</a> viagra dosing <a href=" sample of viagra</a>

50 brdAdvet | E-mail | Web | 26. května 2018 v 0:55 | Reagovat

new viagra <a href=" online</a> buy viagra new york <a href= cheap online</a>

51 nfkabrah | E-mail | Web | 8. června 2018 v 2:49 | Reagovat

generic viagra online pharmacy <a href=" for sale</a> discount viagra online <a href= viagra</a>

52 hfuAdvet | E-mail | Web | 8. června 2018 v 6:24 | Reagovat

viagra <a href=" reviews</a> discount generic viagra <a href= order</a>

53 ploodone | E-mail | Web | 8. června 2018 v 15:51 | Reagovat

buy viagra canada <a href=" how it works</a> viagra prescription <a href=" generic</a>

54 nfsAdvet | E-mail | Web | 10. června 2018 v 0:21 | Reagovat

viagra soft pills <a href=" cheap</a> viagra use <a href= viagra professional</a>

55 xbcodone | E-mail | Web | 12. června 2018 v 21:32 | Reagovat

ameriloan payday loans <a href=" loan</a> loans online fast approval <a href=" online</a>

56 lllabrah | E-mail | Web | 15. června 2018 v 14:03 | Reagovat

viagra sale online <a href=" buy generic viagra</a> viagra online no prescription <a href= generic viagra online</a>

57 nnrAdvet | E-mail | Web | 17. června 2018 v 0:23 | Reagovat

cialis generic <a href=" online</a> cialis without prescription <a href= cialis</a>

58 aaqAdvet | E-mail | Web | 17. června 2018 v 22:00 | Reagovat

cialis pill <a href=" cialis online</a> cialis 5mg <a href= cialis</a>

59 nnaabrah | E-mail | Web | 18. června 2018 v 6:16 | Reagovat

tadalafil generic <a href=" п»їcialis soft tabs</a> purchase cialis <a href= cialis online generic</a>

60 dfgodone | E-mail | Web | 18. června 2018 v 20:55 | Reagovat

viagra online pharmacy <a href=" ">cheap viagra online</a> best price viagra <a href=" viagra</a>

61 fnsAdvet | E-mail | Web | 21. června 2018 v 2:22 | Reagovat

generic viagra sildenafil <a href=" for sale</a> purchase viagra online <a href= discount viagra online</a>

62 nssQueds | E-mail | Web | 25. června 2018 v 1:20 | Reagovat

non prescription cialis <a href=" liquid</a> cialis tadalafil <a href=" cialis</a>

63 dhcAdvet | E-mail | Web | 3. července 2018 v 1:16 | Reagovat

side effects of viagra <a href=" generic viagra</a> pfizer viagra <a href= viagra names</a>

64 hhrsoyNc | E-mail | Web | 17. července 2018 v 3:37 | Reagovat

viagra tablets <a href=" viagra</a> order viagra online <a href=" viagra</a>

65 gwrWrato | E-mail | Web | 17. července 2018 v 5:30 | Reagovat

non prescription cialis <a href=" no prescription</a> cialis coupon <a href=" cialis</a>

66 khgfWrato | E-mail | Web | 24. července 2018 v 13:16 | Reagovat

buy viagra online at <a href=" viagra</a> viagra sale online <a href=" pills</a>

67 MirkaNupe | E-mail | Web | 26. července 2018 v 13:09 | Reagovat

Peels help to escape from of all old deficiencies dermatological layer. Procedures effective at any time, suitable for skin layer of any type. After superficial peeling disappear minor wrinkles, skin area turns out smooth, without wrinkles. Rehabilitation – 3 days. The middle peeling efficiently struggles wrinkles (expression, old, smoothing hardly noticeable pits, removes age spots.
Rehabilitation – 7 days. Deep peeling conducting in the beauty hospitals. This is very efficient procedure, although requires long term adaptation – about month.
<a href= peel before after</a>

68 nsxTrill | E-mail | Web | 29. července 2018 v 22:10 | Reagovat

generic cialis <a href=" brand</a> cialis tadalafil <a href= soft</a>

69 Kulhevy | E-mail | Web | Neděle v 19:22 | Reagovat

Seal armpit delivers inconvenience, aches. to Postpone trip in the hospital should not. Bulge under the muscle cavity may turn out to be dangerous disease. But often it is result frequent use deodorants, non-compliance conditions personal hygiene, intense sweating. Inflammation triggers a close blouse, polluted razor-affiliation, the infection.
<a href= lump under armpit</a>  
Compaction under the arm, inflammation, lump becoming hot? This is the boil that should operated on, after that take antibiotics. first stage treat ointments, antibacterial drugs. When the ailment is started, shown surgery.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.